HO Üdvözlünk a
Hungarian Nationals 2017 honlapján!
WCA
WCA WCA
           
Cubecomps Email Facebook Facebook
A regisztráció lezárult, mivel elértük a 170 fős versenyzői limitet.

Regisztrációval kapcsolatos szabályok:

1. Lemondás: Amennyiben regisztrálsz a versenyre és mégsem tudsz eljönni, és ezt 2017. február 24. 16:00-ig jelzed felénk, úgy a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk Neked.

2. Regisztráció-módosítás plusz nap hozzáadásával: A regisztrációs díjad befizetésével megegyezően kell befizetned a fennmaradó összeget és írj egy e-mailt a hozzáadandó versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre legkésőbb 2017.március 10. 16:00-ig.

3. Regisztráció-módosítás nap visszamondásával: Írj egy e-mailt az érintett versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre és ha ezt 2017. február 24. 16:00-ig jelzed felénk, akkor visszautaljuk neked a regisztrációs díj különbözetének a felét.

4. Befizetés nélküli regisztrációk: Azokat a regisztrációkat, amelyekhez nem történt befizetés, a regisztrációs időszak lezárását követően töröljük. (2017. március 10. 16:00)

5. (Teljes) Regisztráció nélküli befizetések: Ha olyan befizetés történik, amihez nem tartozik (teljes) WCA regisztráció, a regisztrációs időszak lezárását követően a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk a számlaszámra.

6. WCA ID nélküli regisztrációk (meglévő versenyzőknél): Ezeket a regisztrációkat nem tudjuk elfogadni. A regisztráció menetében feltüntetett 3. lépésnek megfelelően kell eljárni és a teljes WCA Account létrehozását követően válik csak érvényessé. (A WCA Account a WCA ID WCA Account-hoz rendelésével és a delegálttól kapott megerősítő e-maillel jön létre.)

7. Regisztrációk sorrendje és elfogadás sorrendje: Azokat a regisztrációkat tekintjük teljesnek, amelyekhez mind a teljes WCA regisztrációs folyamat illetve a regisztrációs díj befizetése is megtörtént. A regisztrációk elfogadása mindkét feltétel teljesülésének megfelelően, időrendben történik. (Tehát 169 reigsztrált versenyző esetén hiába regisztráltok a honlapon 170.-ként ha a 171. regisztráló regisztrációs díja előbb jut el hozzánk, úgy az ő regisztrációját fogjuk 170.-ként elfogadni. Illetve hiába érkezik be előbb a regisztrációs díjatok és hiába regisztráltok először a honlapon is ha meglévő versenyzőként a WCA ID-tek nincs hozzárendelve az Accounthoz.)

A regisztrált versenyszámokban, csoportbeosztásban történő módosítások határideje:
2017. március 10. 16:00*

A 18 év alatti versenyzők nem vehetnek részt a versenyen szülői beleegyezés nélkül, amit hozzatok magatokkal a versenyre. Ehhez mintát itt találtok: Szülői beleegyezés