HO Üdvözlünk a
Hungarian Nationals 2016 honlapján!
WCA
WCA WCA
           
AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT.

Amennyiben nem rendelkezel teljes regisztrációval (teljes és elfogadott WCA regisztrációval és az online regisztráció lezárása előtt beérkezett fizetéssel) de szeretnél rész venni a versenyen, akkor lehetőséged van helyszíni regisztrációra magasabb áron.

A helyszíni regisztráció feltételei:

- Regisztrációs díj: 1 nap: 3.000 Ft, 2 nap: 4.000 Ft
- Minden esetben szükséges valamilyen fényképes igazolvány.
- Amennyiben voltatok már hivatalos versenyen, akkor a WCA ID-tek megadása.
- A helyszíni regisztráció egy adott versenyszámra a versenyszám kezdetét megelőző 10 perces határidőig lehetséges.Online regisztrációval kapcsolatos szabályok:

1. Lemondás: Amennyiben regisztrálsz a versenyre és mégsem tudsz eljönni, és ezt 2016. március 15. 23:59-ig jelzed felénk, úgy a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk Neked.

2. Regisztráció-módosítás plusz nap hozzáadásával: A regisztrációs díjad befizetésével megegyezően kell befizetned a +1.000 Ft-ot és írj egy e-mailt a hozzáadandó versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre legkésőbb 2016. április 8. 23:59-ig.

3. Regisztráció-módosítás nap visszamondásával: Írj egy e-mailt az érintett versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre és ha ezt 2016. március 15. 23:59-ig jelzed felénk, akkor visszautaljuk neked a regisztrációs díj különbözetének a felét (500 Ft-ot).

4. Befizetés nélküli regisztrációk: Azokat a regisztrációkat, amelyekhez nem történt befizetés, a regisztrációs időszak lezárását követően töröljük. (2016. április 8. 23:59)

5. (Teljes) Regisztráció nélküli befizetések: Ha olyan befizetés történik, amihez nem tartozik (teljes) WCA regisztráció, a regisztrációs időszak lezárását követően a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk a számlaszámra.

6. WCA ID nélküli regisztrációk (meglévő versenyzőknél): Ezeket a regisztrációkat nem tudjuk elfogadni. A regisztráció menetében feltüntetett 3. lépésnek megfelelően kell eljárni és a teljes WCA Account létrehozását követően válik csak érvényessé. (A WCA Account a WCA ID WCA Account-hoz rendelésével és a delegálttól kapott megerősítő e-maillel jön létre.)A regisztrációs időszak vége:
2016. április 8. 23:59*

A 18 év alatti versenyzők nem vehetnek részt a versenyen szülői beleegyezés nélkül, amit hozzatok magatokkal a versenyre. Ehhez mintát itt találtok: Szülői beleegyezés*Ez a határidő vonatkozik továbbá a regisztrált versenyszámokban, csoportbeosztásban történő módosításokra is.