HO Üdvözlünk a
Hungarian Open 2016 honlapján!
WCA

WCA
WCA
             
A Hungarian Open 2016-ra az online regisztráció előre fizetéssel lezárult.

Amennyiben ezt követően szeretnétek regisztrálni, 2 lehetőséget tudunk felajánlani:

1) Online regisztráció helyszíni fizetéssel
A WCA honlapon újranyitottuk a regisztrációt. Bármely versenyszámra regisztrálhatsz, amiben indulni szeretnél és a regisztrációs díjat a verseny helyszínén kell befizetned. Ez az opció 2016. október 26-án 20:00-kor fog lezárulni.

Az online regisztráció menete:
 • Hozz létre egy WCA account-ot/felhasználót (amennyiben még nem rendelkezel vele)
 • Add meg a személyes adataidat (Notifications menüpontban; név - angol szórendben)
 • Társítsd a WCA ID-det a felhasználódhoz (csak akkor, ha már részt vettél WCA versenyen)
 • Regisztrálj a versenyre

 • Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy a regisztrációd nem lesz elfogadva a WCA rendszerben, hanem a várólistán (waiting list) fog maradni. E-mailben fogjuk veled tudatni, hogy el tudjuk-e fogadni a regisztrációdat vagy nem.
  Ezzel az opcióval a regisztrációs díj összege: Péntek: 1.500 Ft, Szombat: 1.500 Ft, Vasárnap: 3.000 Ft.

  Amennyiben regisztrálsz a versenyre, de nem jelensz meg, akkor a továbbiakban, általunk szervezett versenyen csak akkor vehetsz részt, ha ezt a regisztrációs díjat is kifizetted. Visszamondás október 26. 20:00-t követően nem lehetséges.

  2) Helyszíni regisztráció helyszíni fizetéssel
  A helyszínen is lesz lehetőség regisztrációra, amíg el nem érjük a versenyzői limitet. A helyszíni regisztráció kizárólag a Rubik kocka (3x3x3) versenyszámban lehetséges. Mindenkinek, aki a helyszínen regisztrál, kötelező részt vennie a vasárnap 8:50-kor kezdődő "Versenyzési útmutató"-n.
  Ezzel az opcióval a regisztrációs díj összege: Rubik kocka (3x3x3) versenyszám: 3.000 HUF

  A versenyzői limit megközelítése vagy elérése esetén a 2) opció korlátozott versenyzőszámmal kerülhet megnyitásra vagy eltörlésre kerülhet.

  Az online regisztrációval és előre fizetéssel kapcsolatos egyéb szabályok:

  1. Lemondás: Amennyiben regisztrálsz a versenyre és mégsem tudsz eljönni, és ezt 2016. szeptember 30. 16:00-ig jelzed felénk, úgy a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk Neked.

  2. Regisztráció-módosítás plusz nap hozzáadásával: A regisztrációs díjad befizetésével megegyezően kell befizetned a fennmaradó összeget és írj egy e-mailt a hozzáadandó versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre legkésőbb 2016.október 14. 16:00-ig.

  3. Regisztráció-módosítás nap visszamondásával: Írj egy e-mailt az érintett versenyszámokkal a hungarianopen.info@gmail.com címre és ha ezt 2016. szeptember 30. 16:00-ig jelzed felénk, akkor visszautaljuk neked a regisztrációs díj különbözetének a felét.

  4. Befizetés nélküli regisztrációk: Azokat a regisztrációkat, amelyekhez nem történt befizetés, a regisztrációs időszak lezárását követően töröljük. (2016. október 14. 16:00)

  5. (Teljes) Regisztráció nélküli befizetések: Ha olyan befizetés történik, amihez nem tartozik (teljes) WCA regisztráció, a regisztrációs időszak lezárását követően a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk a számlaszámra.

  6. WCA ID nélküli regisztrációk (meglévő versenyzőknél): Ezeket a regisztrációkat nem tudjuk elfogadni. A regisztráció menetében feltüntetett 3. lépésnek megfelelően kell eljárni és a teljes WCA Account létrehozását követően válik csak érvényessé. (A WCA Account a WCA ID WCA Account-hoz rendelésével és a delegálttól kapott megerősítő e-maillel jön létre.)

  7. Regisztrációk sorrendje és elfogadás sorrendje: Azokat a regisztrációkat tekintjük teljesnek, amelyekhez mind a teljes WCA regisztrációs folyamat illetve a regisztrációs díj befizetése is megtörtént. A regisztrációk elfogadása mindkét feltétel teljesülésének megfelelően, időrendben történik. (Tehát 199 reigsztrált versenyző esetén hiába regisztráltok a honlapon 200.-ként ha a 201. regisztráló regisztrációs díja előbb jut el hozzánk, úgy az ő regisztrációját fogjuk 200.-ként elfogadni. Illetve hiába érkezik be előbb a regisztrációs díjatok és hiába regisztráltok először a honlapon is ha meglévő versenyzőként a WCA ID-tek nincs hozzárendelve az Accounthoz.)  A regisztrációs időszak vége:
  2016. október 14. 16:00*

  A 18 év alatti versenyzők nem vehetnek részt a versenyen szülői beleegyezés nélkül, amit hozzatok magatokkal a versenyre. Ehhez mintát itt találtok: Szülői beleegyezés  *Ez a határidő vonatkozik továbbá a regisztrált versenyszámokban, csoportbeosztásban történő módosításokra is.