HO Üdvözlünk a
Hungarian Open 2015 honlapján!
WCA

WCA
WCA
             
A Hungarian Open 2015 helyszínén idén Smart Egg versenyt is rendezünk.

A Smart Egg magyar találmány, olyan logikai játék, amely 2012-ben nagydíjat nyert Washingtonban a 32. Nemzetközi Logikai Játékok Találkozóján (IPP).

A tojás 3D labirintus, amelyen a játékosnak egy pálcát kell végigvezetnie, így oldja meg a fejtörőt. A Smart Egg verseny résztvevőinek ennél többet kell tenniük: a lehető leggyorsabban meg kell oldaniuk egymás után három tojást.

A Smart Egg fejtörők egész sorozatot alkotnak: 12 féle egyrétegű és 3 féle kétrétegű tojás készült eddig, ezek mind más és más, különböző nehézségű labirintusok.

Ha végigoldod az egyrétegûeket, megismered a trükköket, és egész biztosan készen állsz majd a sárkányokra: a Blue Dragon a kétrétegû sorozat elsõ, egyben legkönnyebb darabja, a Red Dragon, majd a Black Dragon követi.

A sárkányok a Smart Egg verseny és a Rubik 3x3x3-as versenyszám elsõ három helyezettjének nyereményei lesznek: 1. helyezett Black Dragon, 2. helyezett Red Dragon, 3. helyezett Blue Dragon.

trofeak
(A sárkányok Magyarországon kereskedelmi forgalomban még nem kaphatók.)

A Smart Egg versenyre a Hungarian Open 2015-re regisztrált versenyzõk jelentkezhetnek.

A verseny menete, szabályai:

* Versenyzésre három egyrétegű tojást választottunk - a Groovy, Jester és Skull tojásokat - ezeket kell a versenyzőnek egymás után végigoldania.
* A Smart Egg asztalnál regisztrálhattok a versenyre, ott zajlik az időmérés is.
* Pénteken és szombaton kipróbálhatjátok a játékot, gyakorolhatjátok a kirakását, de már a versenyzést is elkezdhetitek: az első forduló pénteken indul.
* A Smart Egg döntő vasárnap lesz, a 3x3x3-as versenyszám döntője előtt. Az első forduló a döntő kezdete előtt 2 órával zárul.
* Az első fordulóban minden versenyzőnek 5 próbálkozása lehet, és a legjobb ideje számít.
* A döntőbe 8 versenyző jut.
* Minden döntősnek 3 próbálkozása van, és a legjobb idejét vesszük figyelembe.


versenytojás
Groovy, Jester és Skull tojások


Vissza