HO Üdvözlünk a
Hungarian Open 2015 honlapján!
WCA

WCA
WCA
             
Régi, Hungarian Open-es hagyomány, a Mosaic Building, melyet idén is meghirdetünk.

Akik nem tudnák miről is van szó: A Mosaic Building keretén belül 572 db* (26x22) Rubik kockát bocsájtunk rendelkezésetekre 1,5 óra időtartamra, ami alatt a kockamatricákat pixelekként használva kirakhatjátok az általatok elképzelt alkotást. Minden kirakott képet lefényképezünk és a zsűri pontozással dönt a győztesek sorrendjétől a következő kritériumok alapján:
1) Eredetiség/Kreativitás 2) Nehézség/A kép összetettsége 3) Megjelenés

A verseny feltételei a következők:

  • 2, 3 vagy 4 fős csapatok jelentkezését várjuk
  • A jelentkezéskor időpontot is kell foglalnotok magatoknak (Figyeljetek oda, hogy ne ütközzön hivatalos versenyszámotokkal, mert ezért nem tudunk Titeket másik csoportba rakni és ha nem jelentek meg időben ki kell, hogy zárjunk Titeket) Az időpontokat az oldal alján találjátok meg. Az időpontok lefoglalása a regisztráció sorrendjében történik.
  • Regisztrálni KIZÁRÓLAG a hungarianopen.info@gmail.com e-mailcímen tudtok, bárhol máshol történő regisztrációt nem veszünk figyelembe.
  • Az 1,5 óra alatt Ti feleltek a Rubik kockákért, melyeket az 1,5 óra elteltével megszámolunk és az esetleges hiányt a csapatnak kell megtérítenie.

Ha bármilyen kérdés felmerül a fent említett e-mailcímen elértek minket!

Sok sikert és jó tervezgetést!

Inspirációnak tavalyi Mosaic Building képek:Választható időpontokat letölthetitek: Itt

* Nem kötelező mind az 572 db kocka beépítése a képbe, annyit használtok fel belőle amennyit szeretnétek/ amennyire szükségetek van.

Vissza